02

júl
2020

MEGYÜNK DOMINIKÁRA I. RÉSZ

Posted By : esther/ 166 0

MEGYÜNK DOMINIKÁRA!
Sokszor halljuk a fenti kijelentést, de érdemes erről beszélni és tisztázni, hogy pontosan hová is jöttök, melyik részre és mit szeretnétek itt csinálni. Őszintén leírom, hogy melyik részen mire számíthatsz, ez inkább a saját véleményeimet és tapasztalásaimat fogja tükrözni.
I.rész PUNTA CANA / BÁVARO
Nemzetközi repülőtér fogad. A terület az elmúlt kb.15 évben fejlődött ki. Mögötted a repülőtér, jobbra a Karib-tenger, balra az Atlanti-óceán.
A legtöbb busz jobbra fog kanyarodni és irány Bávaro. Képzelj el egy hosszú utat ami tele és tele luxus hotelekkel, közte akad pár lakópark is.
Vannak nagy áruházak mint a Tesco és van nagy bevásárlóközpont, itt a Zara-tól kezdve az összes márka képviselteti magát és persze étterem dömping.
Ez a terület kizárólag a turizmusra épült. A turistákra vigyáznak, biztonságban leszel.
Az Atlanti-óceán miatt szeles a part, füves a víz – évszaktól függ -, amit takarítanak folyamatosan és télen nekem hideg a vize, nem is fürdök benne.
Amennyiben a busz balra fordult, úgy annyi a különbség, hogy a Karib-tengert kapod, ahol szélcsend van, kevesebb a fű, meleg a víz és vakít a fehér homok.
Azoknak ajánlom akik szeretik az all.inclusive hotelt, a nyaralásuk alatt szeretnének feketére sülni, jókat fürdeni, aktívan pihenni és hízni pár kilót 🙂 Valamint innen 1-1 napra mennének el kirándulni.
AKTÍV PIHENÉS!
köv.rész: Bayahibe / Dominicus

Leave your comment