02

júl
2020

MEGYÜNK DOMINIKÁRA II. RÉSZ

Posted By : esther/ 120 0

MEGYÜNK DOMINIKÁRA!
Sokszor halljuk a fenti kijelentést, de érdemes erről beszélni és tisztázni, hogy pontosan hová is jöttök, melyik részre és mit szeretnétek itt csinálni. Őszintén leírom, hogy melyik részen mire számíthatsz, ez inkább a saját véleményeimet és tapasztalásaimat fogja tükrözni.
II.rész BAYAHIBE / DOMINICUS

Punta Cana reptértől 60 km-re található, autópálya van végig. Bayahibe egy mesefalu, helyiek és olaszok lakják. Olasz és dominikai éttermek, pékség, halászok, csend, barátságos emberek várnak rád. Itt minihotelek, airbnb apartmanok vannak. Hatalmas, all.inc.hotelek nincsenek. Innen indulunk Saonára hajóval.
Közvetlenül mellette van Dominicus. Itt már vannak nagy, all.inc.hotelek. Itt is rengeteg olasz él tartósan, közben pizzériákat üzemeltetnek.
Karib-tengernél vagyunk, csodálatos víz, part, nemzeti park a közvetlen szomszéd.
Amiért imádom a környéket az a bája. Az emberek barátságosak, esténként kimennek a bolt elé, vesznek egy üveg sört, beszélgetnek, zenét hallgatnak, táncolnak, szívesen fogadnak téged is. Itt nincsenek biztonsági őrök, – úgy mint pl. Puna Canán – max. a hotelekben, itt minden partrész szabad. Friss hal, rák a halászoktól!
Ajánlom azoknak akik aktív pihenésre vágynak, de közben szeretnének kicsit szabadon mozogni, a fakultatív programok könnyen elérhetőek.
A 2.kedvenc helyem az országban..
következik: III.rész Boca Chica

Leave your comment