02

júl
2020

MEGYÜNK DOMINIKÁRA III. RÉSZ

Posted By : esther/ 125 0

MEGYÜNK DOMINIKÁRA!
Sokszor halljuk a fenti kijelentést, de érdemes erről beszélni és tisztázni, hogy pontosan hová is jöttök, melyik részre és mit szeretnétek itt csinálni. Őszintén leírom, hogy melyik részen mire számíthatsz, ez inkább a saját véleményeimet és tapasztalásaimat fogja tükrözni.

III.rész Boca Chica
Amennyiben ide érkezünk, úgy érdemes a Las Americas reptérre érkezni és nem Punta Canara, mert fővárostól max.30 km-re van.
Itt is nagyon sok olasz él, így nem meglepő, hogy tele van pizzériával a városka. Érdekes és jópofa, hogy este 7-kor egy idősebb rendőr a főutcán végig sétál és fütyül a sípjával. Ez azt jelenti, hogy az autókat kitiltja, parkolni sem lehet. Ekkor az összes étterem kipakolja az asztalait az utcára és kezdődik a buli.
Partja csodálatos, Karib-tenger és hullámmentes, mert van egy mesterségesen kiépített gát, ami felfogja a hullámokat. A víz, a part fantasztikus.
Amiért nem szeretem:
A helyiek itt erőszakosak, bárhová mész mindig nyomulnak, hogy vásárolj tölük. Vigyázni kell a parton is, mert volt, hogy 1 halért a pincér kihozott egy 3.000 pesos számlát. Reklamáltam, majd kiderült, hogy a pincér nem is dolgozik ott és fizettem 500-at.
A városban sétálgatva én mindig szemétszagot érzek. Sok a kóborkutya a városban és a parton is.
Vannak csodálatos hoteljei, közel van a főváros. Sok fakultatív program könnyen elérhető.
Elnézést kérek azoktól akik szeretik Boca Chicát és nem így éreznek, ez a saját véleményem.
következik: Santo Domingo

Leave your comment