02

júl
2020

MEGYÜNK DOMINIKÁRA VI. RÉSZ

Posted By : esther/ 228 0

MEGYÜNK DOMINIKÁRA!

Sokszor halljuk a fenti kijelentést, de érdemes erről beszélni és tisztázni, hogy pontosan hová is jöttök, melyik részre és mit szeretnétek itt csinálni. Őszintén leírom, hogy melyik részen mire számíthatsz, ez inkább a saját véleményeimet és tapasztalásaimat fogja tükrözni.

V.rész  Las Terrenas

Nekem ez a rész az igazi Dominika, itt kapom meg a karibi életérzést. Punta Canatól bő 3 órányi autóútra van. Érdemes a Las Americas reptérre érkezni, mert így rövidebb az autóút. Oldalakat lennék képes írni erről a részről, mert annyira imádom. Csodálatos, szabad a part, kilométereket sétálhatunk, buja zöld minden. Napközben a meseszép part, a finom víz kényeztet. Este vár a város, ahol fantasztikus éttermek vannak. Itt megtalálod az elegánstól a helyi laza helyekig azt amire vágysz. Nagyon sok francia lakik itt, így pékség, üzletek, butikok, éttermek vannak a tulajdonukban. És még pacal is kapható ?

Ajánlom azoknak akik aktívan szeretnének pihenni, de közben vágynak az igazi karibi életérzésre, szeretnének kirándulni. A közelben van Samana, az El Limon vízesés, Bacardi sziget , olyan strandok amiket csak itt kapsz meg és még rengeteg felfedezni való!

Dominikán a kedvenc helyem!

Leave your comment