Karib-tengeri luxus, most bárki számára elérhető árakon?

Képzeld el életed legcsodálatosabb napját! Hogyan zajlana? Fényűző kiszolgálás, csodálatos látnivalók, egymásba kulcsolódó, feledhetetlen élmények, öröm, kacagás, boldogság, és hozzá a világ legszebb napfelkeltéje és naplementéje a méltó keret…

Hol töltenéd el legszívesebben életed legszebb napjait?

Mert mi azt javasoljuk, hogy tervezd mostantól életed legvarázslatosabb élményeit, legcsodálatosabb napjait a Karib-tenger gyöngyszemére, Dominikai Köztársaságba!

whale jump

A Dominikai Köztársaság Nagy Antillák második legnagyobb szigete, a nyaraló központok ékköve, a magyar turisták legvágyottabb célpontja. Nem csoda! A Karib-tenger lenyűgöző látnivalói, a semmi máshoz nem hasonlítható atmoszférája, a gyönyörűséges élmények lehetőségei mind-mind csalogatóak a feledhetetlen nyaralásra vágyó utazóközönség számára.

Az ide utazók túlzás nélkül életük legjobb nyaralásának és a legfeledhetetlenebb élmények központjának tartják Dominikát, azért, mert mind éghajlatában, mind látnivalóiban, mind a turisták igényeire specializálódott magas szintű kiszolgálásban egyedülálló a sziget.

Ha nézted már valaha úgy az itt játszódó filmeket, hogy „Bárcsak egyszer én is láthatnám ezt a ragyogó fehér homokot a tengerparton, bárcsak befuthatnék a türkizkék tengerbe!”, akkor Dominikát neked „találták fel”!

MIÉRT PONT A DOMINIKAI KÖZTÁRSASÁG?

KIKNEK VALÓ A DOMINIKAI KÖZTÁRSASÁGI ÁLOMNYARALÁS?

Igen, a kérdés kissé paradox, hiszen rögtön az fordul meg a fejünkben, hogy „Létezik egyáltalán olyan ember, akinek ne tenne jót egy Dominikai álomnyaralás? Viccelsz?” – de azért mi felsoroltunk néhány szempontot, ha esetleg még válogatnál az úticélok között.

Akár a mozgalmas, élményközpontú nyaralás vagy, akár „csak” arra vágysz, hogy naphosszat a tengerparton heverészve, és a lenyűgöző látványban gyönyörködve kortyolgasd a koktélokat, a legjobb választás számodra

NEKED VALÓ A DOMINIKAI KÖZTÁRSASÁGI ÁLOMNYARALÁS

Ha olyan élményekre és látnivalókra vágysz, aminek a természet adta díszletei romantikus kalandfilmbe illőek. Ha nem akarod az összes vagyonodat nyaralásra költeni, és egzotikus élményekre vágysz, abszolút európai árakon!

Ha olyan fényűző nyaralást szeretnél magadnak, amit látszólag csak a felső tízezer tagjai engedhetnek meg maguknak, luxus körülmények, prémium látnivalók és soha nem feledhető programok formájában.

Ha imádod a tengert és a tengerpartot, és minden „kellemes mellékhatást”, ami a Karib-tengerrel jár: a parton enyhén mindig lengedező szelet, a forró levegőt a víz felől, a soha abba nem maradó vízcsobogás hangját, a vakító fehérséget, a tűző napot, a türkizkék ragyogást. Ez most már bárki számára elérhető, számodra is!

Ha szereted a mozgalmas programokat és minden olyasmit szívesen kipróbálnál, amiről eddig csak álmodtál, vagy filmen láttál. Például szívesen részt vennél egy voodoo szertartáson élőben is, vagy ellátogatnál egy szivar manufaktúrába, vagy repülőhajóról néznéd meg a tájat felülről, vagy szívesen vezetnél Hummert.

Bízd ránk magad! 20 éves szakmai tapasztalat, helyismeret és online foglalási rendszerünk kényelmet és biztonságot ad számodra!

FEDEZD FEL VELÜNK A DOMINIKAI KÖZTÁRSASÁGOT!

Használd ki az olyan kényelmi szolgáltatásainkat, mint például a repülőtéri transzfer és a különböző programok megszervezése! Ha szereted, hogy minden tökéletesen el van rendezve úgy, hogy neked plusz energiát nem kell fektetni a szervezésbe, akkor mi vagyunk számodra a legjobb választás!

MIÉRT PONT BENNÜNKET VÁLASSZ?

KAPCSOLAT
    ÉLMÉNYEKRE VÁGYSZ?

    Aminek a természet adta díszletei kalandfilmbe illőek?

    Ha olyan élményekre és látnivalókra vágysz, aminek a természet adta díszletei romantikus kalandfilmbe illőek, akkor keress minket elérhetőségeinken!