Eszter

Posted By : esther/ 0

Kedves Vendégeink!

Müller Eszternek hívnak.

Mindig is azt éreztem, hogy egy karibi országban szeretnék élni, dolgozni. Miután diplomás turisztikai közgazdász lettem sok felé jártam a világban. Bő 5 évvel ezelőtt jártam először a Dominikai Köztársaságban. Amikor kiléptem Punta Canan a repülőtérről azonnal tudtam, éreztem, hogy hazajöttem.

Ez a hely, ország az ami várt rám.

Azonnal beleszerettem a klímájába, a barátságos, vendégszerető emberekbe. Szerettem volna magamba szippantani ezt az országot. Ezért folyamatosan költöztem, hogy minden szegletét megismerjem, így sikerült bejárnom és alaposan megismernem az ország minden rejtett zugát. Eljött az idő és majd szétrobbantott a vágy, hogy ezt a szépséges országot lehetőségem legyen megmutatni másoknak is. Elkezdtem fizetős vendégként kirándulni, mint egy turista. Voltak jó és kevésbé jó tapasztalásaim. De minden program után azt éreztem, hogy lehetne ezt jobban, értékesebben, szebben is átadni. Ami megfogalmazódott bennem és ami a cégünk alapelve is lett, hogy nem a vip-et írjuk nagybetűvel ( + pénzért ), hanem a Vendéget! Nálunk minden Vendég VIP és mindenkinek a legjobbat kell kapnia!

Szerencsére sikerült olyan, nemzetközileg is sikeres üzleti partnereket, barátokat találni akik osztották a nézeteimet és így együtt alapítottuk a cégünket. Cégünk minden jogszabálynak megfelel a Dominikai Köztársaságba és azokat betartva kezdtük meg működésünket.

Kollégáim és én is minden erőnkkel azért dolgozunk, hogy elégedettek, boldogok legyetek amikor nálunk pihentek!

József

Posted By : esther/ 0

Utazni…azt hiszem én már születésemkor is imádtam. 1993-ban édesapámmal jártam először külföldön, Isztambulban és azonnal rabul ejtett. A város és az utazás is. Innen már nem volt megállás. Fiatalként sátoros túrákat szerveztem, egyetemista koromban stoppal utaztam be Európa egy részét, majd kiköltöztem Németországba és ezután innen utaztam, maradva egyelőre Európában.

Később idegenvezetőként kezdtem el dolgozni, első országom Görögország volt. Egyszer csak azon kaptam magam egy októberi reggelen, hogy elment az utolsó csoport is, vége a nyárnak és én imádtam minden percét. Kezdve onnan, hogy eltévedt utast megtalálni Athénban, át azon, hogy naponta sok újat, érdekeset mutatni a kirándulások alatt egészen addig, hogy éjszaka rohanni utassal az ügyeletre sok mindenben volt részem és örömmel csináltam mindent.

Ezután két nagy nevű irodánál, a Neckermannál, majd a Tuinál, Ázsiától Észak-Afrikán, Európán keresztül a Karib térségig, sok országban dolgoztam azért, hogy sok ezer különböző nemzetiségű vendég nyaralása legyen érdekes, zökkenőmentes, pihentető. Rohantam, ha bármi gondjuk volt, vezettem a kirándulásokat, ellenőriztem szállodákat, veszekedtem tevehajcsárral, de még hajóroncshoz is lemerültem. Mindezt azért, hogy vendégeink jól érezzék magukat.

A Dominikai Köztársaság szerelem volt első látásra öt évvel ezelőtt és ez, azóta sem változott. Bejártam, megismertem az országot, megannyi kalandban volt részem, tanultam, tapasztaltam és még mindig szeretem. Ha csak a térképet nézzük egy kis sziget és annak sem a teljes része. Ha az országot nézzük egy gyönyörű, színes és érdekes világ. Sok turizmusban, különböző pozíciókban átdolgozott év, tapasztalat és megannyi nyaralásáról boldogan hazatérő vendég után itt vagyok, várom Önöket! Biztos vagyok benne, hogy azzal a háttérrel, amit irodánk biztosít, azzal a sok éves tapasztalattal és azzal a helyi tudással, amivel rendelkezem nagyon sok szépet, érdekeset tudok Önnek mutatni! Bízza rám Magát, élvezze a nyaralását, én pedig megmutatom Önnek a Dominikai Köztársaságot!

Anita

Posted By : esther/ 0

Kedves leendő Utasaim!
Szabó Anitànak hívnak, Hajdú-Bihar megyèből származom.
Az elmúlt években nagyon sokat utaztam a nagyvilágban, ahol sok új élményekkel ès tapasztalatokkal gazdagodtam.
Újabb kultúrákat, életszemléletet ès életmódot ismertem meg.
Minden utazásommal egyre erősebben éreztem,hogy az idegenforgalomban, turizmusban szeretnék dolgozni.
Két évvel ezelőtt jött egy lehetősèg és a Dominikai Köztársaságba költöztem, azóta is rabja vagyok ennek a karibi hangulatú szigetnek.
Több szàz túràn vagyok túl, ahol volt szerencsém felejthetetlen élményeket nyújtani a mindig elégedett Vendégeinknek, ezt szeretném veletek is megosztani. Minden erőmmel azon leszek, hogy feledhetetlen nyaralásotok legyen, ahol minden gondotokat elfelejthetitek ès hogy festői tájakat lássatok, megismerjétek a helyi kultúrát, életet, embereket.
Remélem mihamarabb találkozom veletek!

Alexis

Posted By : esther/ 0

Franz

Posted By : esther/ 0