Eszter

Kedves Vendégeink!

Müller Eszternek hívnak.

Mindig is azt éreztem, hogy egy karibi országban szeretnék élni, dolgozni. Miután diplomás turisztikai közgazdász lettem sok felé jártam a világban. Bő 5 évvel ezelőtt jártam először a Dominikai Köztársaságban. Amikor kiléptem Punta Canan a repülőtérről azonnal tudtam, éreztem, hogy hazajöttem.

Ez a hely, ország az ami várt rám.

Azonnal beleszerettem a klímájába, a barátságos, vendégszerető emberekbe. Szerettem volna magamba szippantani ezt az országot. Ezért folyamatosan költöztem, hogy minden szegletét megismerjem, így sikerült bejárnom és alaposan megismernem az ország minden rejtett zugát. Eljött az idő és majd szétrobbantott a vágy, hogy ezt a szépséges országot lehetőségem legyen megmutatni másoknak is. Elkezdtem fizetős vendégként kirándulni, mint egy turista. Voltak jó és kevésbé jó tapasztalásaim. De minden program után azt éreztem, hogy lehetne ezt jobban, értékesebben, szebben is átadni. Ami megfogalmazódott bennem és ami a cégünk alapelve is lett, hogy nem a vip-et írjuk nagybetűvel ( + pénzért ), hanem a Vendéget! Nálunk minden Vendég VIP és mindenkinek a legjobbat kell kapnia!

Szerencsére sikerült olyan, nemzetközileg is sikeres üzleti partnereket, barátokat találni akik osztották a nézeteimet és így együtt alapítottuk a cégünket. Cégünk minden jogszabálynak megfelel a Dominikai Köztársaságba és azokat betartva kezdtük meg működésünket.

Kollégáim és én is minden erőnkkel azért dolgozunk, hogy elégedettek, boldogok legyetek amikor nálunk pihentek!