József

Utazni…azt hiszem én már születésemkor is imádtam. 1993-ban édesapámmal jártam először külföldön, Isztambulban és azonnal rabul ejtett. A város és az utazás is. Innen már nem volt megállás. Fiatalként sátoros túrákat szerveztem, egyetemista koromban stoppal utaztam be Európa egy részét, majd kiköltöztem Németországba és ezután innen utaztam, maradva egyelőre Európában.

Később idegenvezetőként kezdtem el dolgozni, első országom Görögország volt. Egyszer csak azon kaptam magam egy októberi reggelen, hogy elment az utolsó csoport is, vége a nyárnak és én imádtam minden percét. Kezdve onnan, hogy eltévedt utast megtalálni Athénban, át azon, hogy naponta sok újat, érdekeset mutatni a kirándulások alatt egészen addig, hogy éjszaka rohanni utassal az ügyeletre sok mindenben volt részem és örömmel csináltam mindent.

Ezután két nagy nevű irodánál, a Neckermannál, majd a Tuinál, Ázsiától Észak-Afrikán, Európán keresztül a Karib térségig, sok országban dolgoztam azért, hogy sok ezer különböző nemzetiségű vendég nyaralása legyen érdekes, zökkenőmentes, pihentető. Rohantam, ha bármi gondjuk volt, vezettem a kirándulásokat, ellenőriztem szállodákat, veszekedtem tevehajcsárral, de még hajóroncshoz is lemerültem. Mindezt azért, hogy vendégeink jól érezzék magukat.

A Dominikai Köztársaság szerelem volt első látásra öt évvel ezelőtt és ez, azóta sem változott. Bejártam, megismertem az országot, megannyi kalandban volt részem, tanultam, tapasztaltam és még mindig szeretem. Ha csak a térképet nézzük egy kis sziget és annak sem a teljes része. Ha az országot nézzük egy gyönyörű, színes és érdekes világ. Sok turizmusban, különböző pozíciókban átdolgozott év, tapasztalat és megannyi nyaralásáról boldogan hazatérő vendég után itt vagyok, várom Önöket! Biztos vagyok benne, hogy azzal a háttérrel, amit irodánk biztosít, azzal a sok éves tapasztalattal és azzal a helyi tudással, amivel rendelkezem nagyon sok szépet, érdekeset tudok Önnek mutatni! Bízza rám Magát, élvezze a nyaralását, én pedig megmutatom Önnek a Dominikai Köztársaságot!