2020 TÉLI AKCIÓ!

10%

$119

2 óra

Hatalmas élmény az egész családnak! tartsatok velünk a homárhalászatra, közben nyitott bár, frissen fogott homár, óriási buli és a természetes medence vár!

2020 TÉLI AKCIÓ!

10%

$200

2 óra

Extrém kaland, igazi adrenalin bomba! Az ár 2 főre vonatkozik. Amennyiben 1 fő vesz részt a programon akkor is a fenti ár fizetendő!

2020 TÉLI AKCIÓ!

10%

$89

8 óra

Ismerjük meg együtt Dominikát! Lovaglás, rizsültetvény, kávé, kakaó és cukornádültetvények, szivargyár, plusz egy kis történelmi kirándulás.
$140

4 óra

Tarts velünk! Hatalmas buli az egész program. Hajózunk, bulizunk, táncolunk, eszünk és iszunk. Profi búvárokkal merülhetsz vagy sznorkelezhetsz.
$79

3 óra

Igazi kaland a trópusi paradicsomban, sétahajózás lenyűgöző strandokon, sznorkelezni trópusi vizeken, lazítani egy exkluzív tengerparti klubban!
$124

6 óra

Monkeyland látványos hegyvidékén megfigyelheted az aranyos mókusmajmokat, valamint hihetetlen magasságokba szárnyalhatsz a 12 vezetékes pályán.
$106

3 óra

Élvezd a vitorlázást egy luxuskatamarán fedélzetén. Vedd fel a maszkot, pipát, csobbanj a vízbe és lebegj ráják, doktorhalak, kisméretű cápák fölött.
$79

3 óra

Fantasztikus délutáni program! A hajón a legénység gondoskodik arról, hogy jól érezd magad, miközben egy korallzátony felé irányítják a hajót.
$60

4 óra

Kevesebb jobb módja van az érintetlen Dominika bejárásának, mint a buggy szafari. Lagúna, tainó indiánok megismerése, szivar manufaktúra látogatása.
$79

5 óra

Természetes környezetükben ismerkedünk meg a mókusmajmokkal. Feledhetetlen élmény ahogy a majmok a fejeden ugrálnak és a testeden csimpaszkodnak.
Mutat 1-10 of 26 találalatok for DominikaClear All