RÓLUNK – AVAGY, MIÉRT PONT BENNÜNKET VÁLASSZ?

VIP ellátás, biztonság és minőség

messze nem prémium áron – Go Dominican Vacations

Szerintünk mindenki megérdemli a VIP minőséget, mikor nyaralni megy, és mi azon dolgozunk, hogy ez minden igényes üdülni vágyó számára, aki Dominikát jelölte ki úti céljául elérhető is legyen.

Hogy mit értünk VIP minőség alatt?

Ha röviden akarnánk megfogalmazni, akkor prémium ellátást, prémium biztonsággal és háttérrendszerrel, de érthető, hogy a kedves utasaink számára ezek a szavak nem mondanak semmit.

saona-helicopter

LÁSSUK, MILYEN NÁLUNK A VIP MINŐSÉG!

Mi itt élünk

Számunkra a Dominikai Köztársaság az otthonunk is egyben, így a helyismeretünk páratlan. Nem találkozhatunk olyan helyzettel, amit ne tudnánk kisujjból kirázva megoldani.

Engedélyek, minősítések

Minden Dominikai Köztársaság-beli engedéllyel és minősítéssel rendelkezünk, ideértve a helyi Turisztikai Minisztérium engedélyét is,

Prémium szolgáltatások

Minden foglalást és utasunkat prémium szinten biztosítjuk, melyről a certifikációkat honlapunkon is megtalálod.

24 órás ügyfélszolgálat

A nap 24 órájában állunk rendelkezésedre, magyar nyelvű kollégákkal. Nincs lehetetlen még éjjel sem. Minden foglalást és utasunkat prémium szinten biztosítjuk, melyről a certifikációkat honlapunkon is megtalálod.

Legmagasabb minőség

A kirándulásokra és a különböző programokra is luxus autóval juttatunk el, Nem kell sorban állnod a grillpultnál, vagy órákat várnod a buszra, Velünk fehérabroszos asztalt, kesztyűs pincéreket és hűtött pezsgőt kapsz.

A személyzet számára a munkába való részvétel feltételei:

– szigorúan betartjuk a Turisztikai Minisztérium Covid-19 protokoll előírásait
– a program megkezdése előtt hőmérsékletet ellenőrzünk minden kollégánál
– folyamatosan és rendszeresen végeztetünk PCR tesztet a kollégákkal és csak negatív teszt birtokában vehetik fel a munkát
– minden kollégának kötelező a megfelelő minősítéssel rendelkező maszk viselése

MIÉRT ADUNK VIP MINŐSÉGET HÉTKÖZNAPI ÁRAKÉRT?

A válaszunk szerintünk logikus, és ha velünk nyaralsz, te is át fogod érezni: azt adjuk az ügyfeleinknek, amilyen igényességgel mi is éljük a dominikai életünket. Azt adjuk, ami az életünk. Nálunk nincs lepukkant jármű, nincs fásult személyzet, nincs késés, nincs sorban állás, nincs tülekedés, nincs másokhoz igazodás, nincs olyan érzésed, hogy ugyanazt kapod, mint otthon, csak egy vagyonért…

nyaralas-dominika
dominika-premium-nyaralas

MÉG EGY FONTOS SZEMPONT: A BIZTONSÁG

Kevés utazó van vele tisztában, hogy akkor van élete legkiszolgáltatottabb helyzetében, amikor idegen tájakra utazik. Rengeteg az impulzus, a látnivaló, az élmény, ezért aztán a hétköznapokban megszokott rutinok nem működnek: nem tudsz magadra, a csomagodra, a szeretteidre figyelni, mint a jól ismert közegekben, mert az idegrendszered túl van terhelve. Mi vigyázunk rád. Mivel saját autókkal, saját, helyben jártas személyzettel és jól bejáratott helyi rutinokkal rendelkezünk, velünk nem érhet baj. Gondolj bele, mennyire vagy biztonságban 50 másik ember között, egy olyan idegenvezetővel, aki veled együtt érkezett az országba, és egy olyan sofőrrel, aki nem beszéli a nyelvedet…

Számunkra ez a VIP szint az alap, ekként élünk, ekként dolgozunk. Egyszerűen nem adhatjuk ennél alább, hiszen akkor te kevesebbet kapnál, mint amit szerintünk megérdemelsz.

3750
Elégedett utas
126
Repülőút
850
Foglalt hotelszoba
140
Autó bérlés

BEMUTATKOZÁS

Miután megismertük az országot és annak rejtett kincseit úgy döntöttünk, hogy ezt szeretnénk megosztani azokkal akik ide jönnek pihenni. Ezért céget alapítottunk és így született meg a Go Dominican Vacations. Fontos volt, hogy cégünk jogtisztán és minden szabályozásnak megfelelően működjön. Ezeket az irányelveket betartva szereztük meg a Turisztikai Minisztérium engedélyét a kirándulások megszervezésére és lebonyolítására, valamint a gépjárműparkunk is megkapta a szállításra való engedélyezést.
A turizmusban eltöltött sok évnyi tapasztalat alapján állítottuk össze csapatunkat. Kollégáink több idegennyelven beszélnek, turizmusban több évnyi tapasztalattal bírnak, helyismeretünk páratlan. A cégtulajdonosok tapasztalt, a nemzetközi piacon elismert, sikeres üzletemberek, turisztikai közgazdasági diplomával rendelkeznek.

A kirándulásainkat úgy terveztük meg, hogy azok egyediek legyenek és életre szóló élményt adjanak Vendégeinknek. Cégünk nem nonprofit szervezet, viszont az árképzésben irányelvünk az, hogy ár/értékarányban a legjobbat biztosítsuk. Ezért vezettük be – elsőként és egyetlen cégként – az árgaranciát. Az árképzés mellett a minőség volt a másik fontos szempontunk, erre külön szabályzatot hoztunk létre a kollégáink részére, melyet mindenki maradéktalanul betart.
Mivel cégünk az összes jogosítvánnyal rendelkezik, így programjainkat mi szervezzük, mi bonyolítjuk le. Tehát 3. felet nem vonunk be, így ez a különbség a Vendégeink zsebében marad.

Hitünk, hogy az irányelvünk alapján többen láthatjátok, ismerhetitek meg a Dominikai Köztársaság csodáit!

Ap1-54

ÉLMÉNYEKRE VÁGYSZ?

Aminek a természet adta díszletei kalandfilmbe illőek?

Ha olyan élményekre és látnivalókra vágysz, aminek a természet adta díszletei romantikus kalandfilmbe illőek, akkor keress minket elérhetőségeinken!